• Munkavédelem - Tűzvédelem
  • +36 70 204 3908

A tűzvédelmi szakvizsga oldalra kattintva megjelennek azok a képzések megnevezései, jelentkezési határidővel, amelyekre jelentkezni lehet. Kiválasztjuk a megfelelő képzést és a "jelentkezési lap/részletek" linkre kattintva, beugrik egy ablak, ahol kitölthetjük a megrendelő számlázási, illetve a jelentkezők adatait. Amennyiben egy adott cég több munkavállalót szeretne ugyanazon képzésre beíratni, csak az "új jelentkezők" linkre kell kattintania és már lehet is újabb jelentkezői űrlapot kitölteni. Ha befejeztük a jelentkezési lapok kitöltését, az "ellenőrzés és küldés" linkre kattintva összesítve megtekinthetjük az összeállított rendelésünket, ha módosítani vagy további jelentkezőt szeretnénk megadni, csak a visszalépést kell választani.

A rendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást küldünk, majd rövid időn belül felkeressük a megrendelő partnert további adategyeztetés, pontosítás érdekében.

 

Eltérő szakvizsgáztatási helyszínek esetében kérjük, keressenek Elérhetőségeinken, Árak

 

Hogyan végezzük a szakvizsgáztatást?

A tűzvédelmi szakvizsgára történő felkészítést, távoktatás keretén belül végezzük. A távoktatás bevezetésével nagyban lecsökkentettük a munkavállalók távolmaradását a munkahelyekről. A szerződés létrejöttét követően e-mail-ben elküldjük a jelentkezési űrlapon szereplő szakvizsga tananyagát, melyet a vizsgázók részére kiosztanak, hogy otthonukban kényelmesen átolvassák és felkészülhessenek a vizsgára. A vizsga napján tartunk egy rövid oktatást a tananyag témájából, ez az ágazatok függvényében 3x45 vagy 4x45 perces oktatási időt jelent. Majd ezt követően kerül sor a vizsgázásra, a vizsgabizottságunk előtt. A sikeres vizsgát tevők a helyszínen átvehetik a oklevelüket.

 

A szakvizsgázás helyszínei:

A felkínált oktatási és vizsgázási helyszínektől el lehet térni a létszám függvényében, minimum 7 fő jelentkezése esetén a megrendelő telephelyén, vagy az általa megjelölt helyszíneken is elvégezzük az oktatást és vizsgáztatást. Egyéb esetben a megjelölt címen végezzük. A megrendelő által megjelölt helyszínen történő szakvizsgáztatás esetében, a dátumánál figyelembe kell venni, hogy a Katasztrófavédelmi Hatóság felé lejelentési kötelezettségünk van, ami azt jelenti, hogy lejelentéstől számított 8 munkanapot követően tarthatunk oktatást és vizsgáztatást.

 

Pl: Farm Kft. 03.01-én megrendeli a szakvizsgáztatást 8 főre.
A vizsga napja leghamarabb 8 munkanappal később 03.10-én lehetséges.